početna| mapa sajta| štampaj| pošalji|

UN Women - Srbija


Kako na globalnom nivou, tako i u Srbiji, Projektna kancelarija UN Women deluje u oblasti unapređenja rodno odgovorne politike, ekonomskog osnaživanja žena, kroz definisanje agende „žene, mir i bezbednost“, kao i u borbi protiv nasilja nad ženama. U ostvarivanju ovih ciljeva, UN Women realizuje sledeće projekte: Unapređenje ekonomskih i socijalnih prava žena u Srbiji i u Crnoj Gori, Unapređenje primene Rezolucije 1325 SB UN Žene, mir i bezbednost na zapadnom Balkanu (2011-2013.) koje UN Women sprovodi uz finansijsku podršku Vlade Kraljevine Norveške, kao i u okviru zajedničkog projekta UNDP, UNICEF i UN Women Integrisani odgovor na nasilje nad ženama u Srbiji.


 Više informacija o delovanju UN Women kancelarije u Srbiji možete naći ovde.

.

Redizajniranje i održavanje website-a www.sigurnakuca.net podržava zajednički UN projekat “Integrisani odgovor na nasilje nad ženama u Srbiji”, koji se realizuje zahvaljujući sredstvima UN Trust Fund-a za borbu protiv nasilja nad ženama.

Sadržaji website-a ne predstavljaju nužno stavove UNDP-a, UN Women-a, UNICEF-a ili bilo koje druge organizacije pod okriljem Ujedinjenih nacija.