Ekonomsko nasilje

Jedna od pet žena u Srbiji finansijski potpuno zavisi od svog partnera, a značajan deo njih se našlo u situaciji da moli za novac, za svoje potrebe ili da se bez njihovog znanja donose važne finansijske odluke. Za borba protiv ekonomskog nasilja važno je znati koje oblike nasilja ono podrazumeva.

Ekonomsko osnaživanje

Jedan od ključnih momenata u postizanju ekonomske sigurnosti i ravnopravnosti je ekonomsko osnaživanje jer pomaže ženama da pronađu posao, ili radom u kući obezbede sebi finansijska sredstva za život. Onasnaživanje se sprovodi kroz različite programe, radionice, obuke,

Baza znanja

Baza znanja osmišljena je kao mesto na kojem se mogu naći odgovori na bitna pitanja budućih osnaženih žena i preduzetnica, ali i mesto za podsticanje motivacije i kreativnosti koje čine korisni tekstovi, uputi i tutorijali u vezi sa kreacijom i realizacijom poslovne ideje.

Snažne žene

Snažne žene su one čije nas priče dižu i motivišu. Njih pronalazimo u svom okruženju i crpimo motivaciju iz uspeha koje su postigle. One su te koje su uspele da prevaziđu strah i prepreke kako bi ostvarile svoje želje i ciljeve. Njihove priče su tu da nam pokažu da je sve moguće.

Rekle su...

Donacije.rs

Tokom edukativnog programa "ONAsnaživanje" žene razvijaju poslovne ideje i, uz neprestanu podršku mentora, prave korake ka započinjanju svog posla koji će im doneti ekonomsku nezavisnost. Uskoro ćemo putem platforme donacije.rs prikupljati novčana sredstva za pomoć u razvoju njihovih biznisa.

Podrži